Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het opzetten van webshops in diverse branches. In de laatste 5 jaar hebben wij diverse goedlopende webshops gerealiseerd.

Speelgoedwens is één van deze succesvolle webshops. Speelgoedwens is voor u dé leverancier van kwaliteitsmerken zoals Lego, duplo, playmobil, Vtech en nog veel meer. De normale winkels voeren over het algemeen een beperkt assortiment en de prijzen liggen vrij hoog. Mede daarom hebben wij besloten om een ruim assortiment aan speelgoed tegen zeer aantrekkelijke prijzen via internet te gaan verkopen. Gedurende de jaren dat wij bestaan is ons assortiment steeds verder uitgebreid, maar houden wij ons vast aan onze principes: Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen

Een ander punt waar wij ons onderscheiden van onze concurrenten is onze service. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Bereikbaarheid is een essentieel punt bij service verlening. Daarom zijn wij elke werkdag van 09:00 tot 18:00 telefonisch bereikbaar. Ons streven is om uw vragen per e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Wij behandelen elke bestelling met grootste zorg, en besteden regelmatig tijd aan het verbeteren van onze service. Veel van onze producten zijn rechtstreek uit eigen voorraad leverbaar. Mocht een product onverhoopt niet binnen 3-4 werkdagen leverbaar zijn, wordt u daarvan gelijk van op de hoogte gesteld.

Wij hopen door middel van dit schrijven uw vertrouwen te hebben gewonnen en u als klant bij ons te mogen verwelkomen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,


Het Speelgoedwens team